Waarom uw cd persen bij de CD Perserij?

Wilt u een dvd of cd laten persen op de juiste ? De CD Perserij is een specialist op het gebied van digitale media persen. Voor elke dvd cd productie bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de kleine oplages, met of zonder cd hoes: bij ons is het mogelijk.

We beschikken over een eigen cd fabriek dus kunnen we alles in eigen huis verzorgen. We beschikken 27 jaar ervaring en zorgen altijd voor een complete begeleiding bij het vervaardigen van uw cd of dvd order. Bij onze CD Perserij kiest u voor kwaliteit en garantie en de beste service. Een cd persing of duplicatie kunnen wij dan ook heel snel leveren.

cd persen

Cd persen: ook voor kleine oplages

Op het gebied van het maken van cd’s of dvd’s heeft de CD Perserij veel ervaring. Ook als de oplage  klein is, zorgen wij nog voor een cd persing met glasmaster. We zijn namelijk sterk in klein digitaal werk inclusief drukwerk eventueel. Dankzij onze eigen koerier is bijvoorbeeld al leverbaar binnen 24 uur. Inclusief barcode voor de verkoop via Bol.com en de download, zonder extra kosten!

CD PRODUCTIE COMPLEET

We zijn absoluut toonaangevend in de Benelux en beschikken over veel ervaring.  Het stelt ons in staat om uw cd productie professioneel te maken, compleet van A tot Z. Met behulp van onze tips maakt u van uw cd productie een echte hit! We hebben alles in eigen huis: zowel het maken van het drukwerk Pre-mastering plaatsen van de ISRC code en natuurlijk het cd persen.

Wilt u ook weten wat voor u de mogelijkheden zijn van distributie zie www.musicgroup.nl  of neem mail naar cdfabriek@musicgroup.nl  voor een passende offerte of een oriënterend gesprek.