Een cd voordelig laten dupliceren

Wij noemen het dupliceren of branden, maar uiteindelijk maakt dat voor het eindproduct  geen  verschil. Het produceren is bij beide benamingen hetzelfde. We zijn zelf al heel veel jaren gespecialiseerd in cd producties en cd dupliceren. Het gaat dan om een kleinere oplage van 50 stuks. Bij grotere cd projecten kiezen we niet voor dupliceren maar gebruiken wij de techniek cd persen met een glasmaster.

Tip !!  Wij berekenen geen extra kosten meer voor het maken van de glasmaster. Wij hebben immers deze machine zelf in huis sinds enkele jaren.

cd dupliceren

Zeer snelle leveren cd productie

We hebben bij het cd dupliceren altijd een zeer snelle levering soms al binnen 24 uur, zonder in te leveren op de kwaliteit! Ook voor een cd persen bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om audio cd of data cd. Bij ons is bijna alles mogelijk als het gaat om digitale producten. Een jarenlange ervaring en altijd de beste zorg voor een professionele begeleiding naar het eindproduct.

Ook professioneel geleverd met de cd hoes en offset opdruk cd een kleine oplage vanaf 50 stuks !!

Zelf wel eens geprobeerd om een aantal cd’s te branden ? De meeste computers zijn niet gemaakt voor dit soort aantallen cd’s en dvd’s en het is nogal een tijdrovend karwei. Ook de kwaliteit van een zelf gebrande cd is niet optimaal. Besteed deze klus uit aan de professionals van CD Persen.  www.cdpersen.nl  onderdeel van Musicgroup bv. We gaan op een vakkundige wijze aan de slag om u cd te vervaardigen. Een oplage van 100 stuks bijvoorbeeld  is stukken voordeliger om te kiezen voor cd duplicatie.