De Perserij van de Music Group BV

Musicgroup bv is werkzaam op het gebied van cd’s cd-rom cd-r en dvd’s persen en beschikt daarom over een eigen cd perserij. In onze CD Fabriek kunnen uw cd en dvd vakkundig geperst worden, dankzij een geavanceerde productielijn en de modernste cd dvd persen om zulk soort klussen te klaren. Alles wat te maken heeft met uw cd dvd productie kunnen wij voor u verzorgen. Denk daarbij aan de glasmaster voor de cd of het drukwerk en het design voor bijvoorbeeld de hoes. Wij helpen graag bij elke stap van het proces zodat u compleet begeleid wordt naar een supermooi eindproduct.

De CD Perserij van de Music Group BV

cdfabriek

Musicgroup bv is werkzaam op het gebied van cd’s cd-rom cd-r en dvd’s persen en beschikt daarom over een eigen cd perserij. Daar kunnen uw cd en dvd vakkundig geperst worden, dankzij een geavanceerde productielijn en de modernste cd dvd persen om zulk soort klussen te klaren. Alles wat te maken heeft met uw cd dvd productie kunnen wij voor u verzorgen. Denk daarbij aan de glasmaster voor de cd of het drukwerk en het design voor bijvoorbeeld de hoes. Wij helpen graag bij elke stap van het proces zodat u compleet begeleid wordt naar een supermooi eindproduct.

Is er een verschil tussen cd persen en cd branden ?

In de cd perserij kunnen we cd’s persen en cd’s branden. Het verschil zit hem vooral in de grootte van de oplage. Gaat het om minder dan 100 stuks dan adviseren we om te kiezen voor cd branden. Bij een grotere oplage is het beste voor u om voor cd persen te kiezen. We maken dan eerst een master in onze eigen cd perserij die als basis dient voor de nieuwe exemplaren te persen. Die exemplaren zijn allemaal van topkwaliteit volgens de isso normen van Philips.

Altijd de beste aanbiedingen voor cd persen in onze cd perserij

Bij de Music Group BV kunt u goedkoop uw cd laten maken en wij bieden u daarbij een compleet voorstel aan. De kwaliteit is u garantie, want we beschikken over veel ervaring op dit gebied. Dit zorgt ervoor dat we goedkoop zijn en de mogelijk hebben uw gewenste cd productie te maken in onze cd perserij.

Redenen om voor ons te kiezen:

eigen cd perserij met personeel dat veel ervaring heeft op het gebied van cd en dvd producties
wij maken voor u grote en kleine oplages
eigen koerier dus snelle levering
altijd aanbiedingen en lage prijzen
eindresultaat van topkwaliteit
de allerbeste service en altijd garantie
via de app 7 dagen per week bereikbaar 06 22498565 of na werktijd via de mail cdfabriek@ziggo.nl

Wilt u meer weten over onze cd perserij  00 ( 31  ) 495-564145