kies de beste cd perserij met veel kennis van de muziek industrie.

Wil je een cd of dvd laten maken en ben je op zoek naar een geschikt bedrijf met zeer veel ervaring ? We kunnen ons voorstellen dat het best moeilijk is niet direct via het internet een bewezen betrouwbare aanbieder te vinden. Er zijn veel aanbieders die digitale media maken o.a. cd’s, dvd’s, USB, digitale visitekaartjes en ook nog de download aanbieden.

Ga dan zelf maar eens zoeken wie de beste is met veel ervaring. Een lastige klus. Bovendien is het ook belangrijk dat je ook krijgt wat de bedoeling is. Je wilt toch geen onbetrouwbare cd perserij die niet levert wat er is afgesproken?

cd perserij

Sites die bedrijven vergelijken en zeker zo belangrijk ook beoordelen !!

Er zijn veel internet sites waarop je cd fabrieken of dvd perserijen met elkaar kan vergelijken. Dat werkt hetzelfde als wanneer je bijvoorbeeld een postorder bedrijf gaat vergelijken een drukkerij of je gaat op zoek gaat naar beoordelingssites voor je vakantie bijvoorbeeld. Je kan dan op basis van een selectie zoeken naar bepaalde dingen die belangrijk zijn voor jouw. Op die manier werkt het ook als je zoekt naar een cd perserij zo heb je altijd de garantie dat je de beste cd fabriek hebt. Bij het laten maken van een cd productie komt namelijk nogal wat om de hoek kijken. Geeft liever aan een betrouwbare partij je dure opname en hoesontwerp.

Er zijn veel sites op het net waar je dit soort de beoordelingen over de cd fabrieken en dvd perserijen terug kunt vinden. Het is heel slim om meningen te lezen voordat je de master uitbesteedt. Behoed jezelf voor tussenpersonen die in Polen of op andere plaatsen cd’s laten persen. Laat je cd gewoon persen in Nederland bij een echte cd fabrikant. En zorg ervoor dat alles netjes is geregeld bij Buma/ Stemra met de auteurs rechten.