CD persen vakkundig uitbesteden

Zit u in een band en heeft u eigen muziek gemaakt? Wilt u dat een betrouwbare partij voor u aan de slag gaat met het cd persen? Kies dan voor de professionele aanpak van de Music Group in Weert. Wij beschikken over een jarenlange ervaring op dit gebied en werken daarbij vanuit onze eigen cd perserij.

CD persen vakkundig uitbesteden

cd persen

Zit u in een band en heeft u eigen muziek gemaakt? Wilt u dat een betrouwbare partij voor u aan de slag gaat met het cd persen? Kies dan voor de professionele aanpak van de Music Group in Weert. Wij beschikken over een jarenlange ervaring op dit gebied en werken daarbij vanuit onze eigen cd perserij.

Een cd persen: is dat niet allang verouderd?

We horen wel vaker dat mensen zich afvragen of een cd laten maken nog wel van deze tijd is. Het klopt inderdaad dat muziek tegenwoordig via veel meer media verspreid wordt. Toch wordt een cd nog altijd gezien als een goede basis van een muziekrelease. Zeker als u dit combineert met een digitale release of andere media zoals vinyl. Bovendien biedt een cd nog meer voordelen:

 • Het dient voor velen als een belangrijk artistiek statement waarin u laat zien wie u bent en hoe serieus u uw muziek neemt.
 • Een cd kunt u inzetten als promotiemiddel zeker als u media-aandacht krijgt in de vorm van recensies en interviews. Ook kunt u zelf uw eigen cd-presentatie houden.

Laat uw cd in onze cd perserij maken

Schakel ons in voor het cd of dvd persen en u bent verzekerd van professionele begeleiding gedurende het totale proces. Wij verzorgen het persen van de cd zelf, maar desgewenst ook het ontwerp van het artwork, de distributie en het pluggen bij belangrijke muziekstations.

Als u voor ons kiest, laat u uw cd productie in vertrouwde handen achter.

Zo gaat cd persen bij ons in zijn werk

We maken in onze eigen cd perserij gebruik van de allernieuwste apparatuur en productietechnieken. Met als resultaat dat we altijd topkwaliteit leveren en keer op keer zeer efficiënt produceren. Cd persen doen we met behulp van een speciale perstechniek die ervoor zorgt dat we de gegevens direct op de cd persen. De machine controleert achteraf automatisch of het allemaal op de juiste manier is overgenomen.

goedkoop cd persen

We doen veel meer dan alleen cd persen

We gaan in onze dienstverlening overigens veel verder dan het cd persen alleen. Zo bedrukken wij indien u dat wenst ook uw cd’s. Bijvoorbeeld de label voor op de cd’s zelf of de hoes en het boekje van de betreffende cd. PMS druk , zeefdruk of fotodruk en offset opdruk? Het is bij de Music Group allemaal mogelijk. Uw productie wordt nog mooier met een speciale glanslaag waarbij de cd er extra professioneel uit komt te zien. Wat uw voorkeuren en wensen ook zijn: we bespreken samen wat in uw geval de beste oplossing is.

De voordelen van cd persen in de cd perserij van de Music Group

 • Meer dan 25 jaar actief in digitale media
 • Uitstekende service en professionele begeleiding
 • Altijd de laagste prijs
 • Snelle en gratis levering in Nederland

Ook de Music Group inschakelen voor het op cd persen van uw productie? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schakel een professionele partij in

Kies voor de Musicgroup bv /  CD fabriek in Weert. Daar hebben ze alles in huis en belangrijker nog je ontvang veel tips en echt Offset drukwerk dus geen digitale kopieën.

Ook weet je zeker dat de Stemra rechten netjes worden geregeld. Als je zelf componist bent, is het belangrijk dat je muziek werken worden beschermd. Je zal niet de eerste zijn die een goed idee uit handen geeft en vervolgens er niets aan verdient  en het nakijken heeft hoe een ander met je nummer er van door gaat.

Laat je muziek altijd beschermen bij Buma/Stemra en laat je cd en of dvd maken bij ons. Ga naar www.cdpersen.nl dat inmiddels meer dan 25 jaar bestaat. Cd persen is onderdeel van Musicgroup bv je weet dan zeker dat je cd productie in goede handen is. Ook hebben wij gratis tips die zeer de moeite waard zijn. Wij gaan verder waar andere stoppen !

Waar op letten?

 • aanmelden bij alle toonaangevende downloadsites;
 • een barcode en bestelnummer regelen voor iTunes, Spotify en Bol.com;
 • cadeautje !!! De Muzikanten Gids t.w.v. € 30,- ligt klaar voor u !
 • Je product gratis sealen ( verplicht bij verkoop via o.a. Bol.com )
 • controle en gratis drukproef van je hoesontwerp.
 • Voorraad beheer.
 • Eventuele hoes correctie gratis.
  En nog veel meer !!!

Benieuwd hoe wij dat doen??

Stuur ons een WhatsApp eventueel na werktijd: 06 22498565
Mailen kan natuurlijk ook: info@musicgroup.nl