Cd duplicatie kleine oplage informeer naar de mogelijkheden

Wilt u minimaal 25 cd’s laten maken? Dan is duplicatie via de Musicgroup bv een goede keuze. Bij ons is de kwaliteit hoog, terwijl de prijzen laag zijn. De levensduur van een gedupliceerde cd is bij ons net zo lang als die van een geperste cd.  Maar bij oplages van meer dan 150 stuks adviseren wij uit kostenoverwegingen om te persen. Een duplicatie is ook inclusief barcode zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen.

cd-duplicatie

cd duplicatie kleine oplage goedkoop en snel.

cd duplicatie start bij ons vanaf € 1,98 p/s exl btw. Gaat het om een cd rom of audio cd, dan kunnen we ook de Buma/ Stemra aanvraag regelen  we doen er alles aan om het onze klanten van dienst te zijn.

Ook vele soorten hoezen en verpakkingen bij kleine oplage cd duplicatie

Een gedupliceerde cd kun je op allerlei manieren verpakken. Kleinere oplages worden ook op spindel geleverd. Maar er is ook veel mogelijk op het gebied van een hoes of een speciale verpakking. En  een speciale wikkel, een kartonnen hoesje of een kleurrijke case. We stemmen uw verpakking af op uw wensen. Waarbij we natuurlijk rekening houden met het beschikbare budget.

Dvd Cd duplicatie dus ook hoge kwaliteit

Kies voor duplicatie door de CD Fabriek.  Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit en leveren altijd de hoogst mogelijke service. uiterst lage prijzen. Of het nu gaat om de cd duplicatie van enkele tientallen stuks of om duizend exemplaren: bij ons bent u op de juiste plek beland.

Voor professionele en deskundige duplicatie kijk even op  www.musicgroup.nl